Як знайти необхідне готове рішення д/з?
1 Зліва виберіть розділ або підрозділ:
2 Під кожним завданням є відкриті коментарі. Ви можете порадити своє рішення.
3 Якщо ви знайшли помилку, напишіть коментар з цього приводу або зверніться до служби підтримки.
4 Рішення з’явиться замість пояснювального тексту.

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:


Розділ: ВСТУП. ПОВТОРЕННЯ
ВСТУП. ПОВТОРЕННЯ УРОК 1. Впр. 1 Послухай і прочитай. Впр. 2 Прочитай і розіграй Впр. 3. Запитай і заповни таблицю. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Доповни речення і розкажи 1 про себе. УРОК 2 Впр. 2 Прочитай слова. Постав їх в алфавітному порядку. Впр. 3. Послухай і повтори. Впр. 4. Прочитай і розіграй Впр. 5. а) Доповнн речення.
Розділ: UNIT 1. ПРИРОДА. ПОРИ РОКУ
UNIT 1. ПРИРОДА. ПОРИ РОКУ Урок 1 Впр. 1. Впр. 2. Прочитай. Впр. 3. Погодься або запереч. Впр. 4. Працюйте в парах. Запитайте і дайте відповідь. Впр. 5. Доповни речення. Урок 2 Впр. 1. Послухай і повтори Впр 2 Подивись і скажи Впр. 3. Працюйте у групах. Прочитайте. Впр.4. І ' Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Доповни речення. Прочитай. УРОК 3 Впр. 1. Послухай, вкажи і скажи. Впр. 2 Працюйте в парах. Запитайте і дайте відповідь Впр. 3. Обери і скажи. Впр. 4. Впр. 5. Напиши. УРОК 4 Впр. 1. Впр. 2. Послухай, прочитай і з'єднай. Вир. 3. Прочитай і розіграй. Впр. 5. Вибери і доповни речення. Впр. 4. Працюйте в парах. Запитайте і дайте відповідь. УРОК 5 Впр. 1. Послухай, прочитай і скажи. Впр. 2. Погодьтеся чн не погодьтеся. Впр. 3. Запитайте і дайте відповідь. Впр. 4. Прочитай Впр. 5. Напиши про Україну. УРОК 6 Впр. 1. Послухай і прочитай. Впр. 2. Вкажи і скажи. Впр. 4. Працюйте в п арах. Запитайте і дайте відповідь. Впр. 3. Послухай і прочитай Впр. 5Доповни речення. УРОК 7 Впр. 1. Послухай, прочитай і вибери. Впр. 2. Прочитай. Впр. 3. Запитайте і дайте відповідь. Впр. 4. Обери відповіді, що є правдивими для тебе. Впр. 5. Проектна робота. Зробн постер (плакат) протвою улюблену пору року.
Розділ: UNIТ 2. НАША ШКОЛА
UNIТ 2. НАША ШКОЛА УРОК 1 Впр. 1. Послухай і вивчи. Впр. 2. Доповни речення. Впр. 3. Подивись і скажи. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Напиши. Впр. 5. Напиши. Що ти робиш кожного дня? УРОК 2 Впр. 1. Зєднай слова з малюнками. Впр. 2. Прочитай і заповни. Впр. 3. Запитай і дай відповідь. Впр. 4. Впр. 5.Доповни речення. УРОК 3 Впр. 1. Впр. 2. Прочитай і перевір себе Впр. 3. Подивись і скажи. Впр. 4. Погодься або не погодься. Впр. 5. Послухай і розіграй. УРОК 4 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Вибери і скажи. Впр. 3. Запитай і дай відповідь. Впр. 4. Впр. 5. Напиши про свій улюблений урок. УРОК 5 Впр. 1.Подивись, прочитай і порівияй. Впр. 2. Доповни речення. Впр. 3. Подивисьна малюнки. За' питай і дай відповідь. Впр. 4. Впр. 5. Напиши про предмети у своєму класі. УРОК 6 Впр. 1. Подивись на малюнок. Послухай і прочитай. Впр. 2 Впр. 3. Працюйте в парах, запитайте і дайте відповідь. Впр. 4 Впр. 5 УРОК 7 Впр. 1 Впр. 2. Прочитай текст. Впр 3. Що Том зазвичай робить? Познач «галочкою» і скажи. Впр 4. Впр 5 УРОК 8. ПЕРЕВІР СЕБЕ. Впр. 1. Вибери, познач А або В і скажи. Впр. 2. Впр. 3 Впр. 4 Впр. 5
Розділ: UNIT 3. ПОЗНАЙОМТЕСЬ 3 МОЄЮ РОДИНОЮ
UNIT 3. ПОЗНАЙОМТЕСЬ 3 МОЄЮ РОДИНОЮ УРОК 1 Впр. 1. Послухай, прочитай і вивчи вірш. Впр. 2. Заповни пропуски в діалозі ,' словами ів, аге. Впр. 3. Послухай і перевір. Розі- грай діалог. Впр. 4. Запиши ці слова. Впр. 5. Опиши своє сімейне фото. УРОК 2 Впр. 1. Прочитай. Впр. 2. Погодься або не погодься. Впр.3 Дай відповіді на запитання. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. УРОК 3 Впр. 1.Подивись і скажи. Впр. 2. Запитай і дай відповідь. Урок 4 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Послухай і поговори зі своїм другом. Впр. 3. Подивись„запитай і дай відповідь. Втр. 4. Вибери і скажи. Впр. 5. Прочитай, вибери і скажи. УРОК 5 Впр. 1. Послухай і скажи. Впр. 2. Запитай і дай відповідь. Group 1 Group 2 Впр. 2. Запитай і дай відповідь. Впр. 3. Впр. 4. Поговори з другом. Впр. 5. Виправ і напиши. УРОК 6 Впр. 1. Послухай і прочитай. Впр. 2. Запитай і дай відповідь. Впр. 3. Заповни, вкажи і скажи. Впр. 4. Послухай і повтори. Погово- І ри зі своїми друзями. Впр. 5. УРОК 7 Впр. 1. Послухай, вкажи і скажи. Впр. 2. Впр. 3. Подивись і скажи. Впр. 5. Напиши про своїх батьків. І Починай так: УРОК 8. Перевір себе Впр. 1. , 'Заповни пропуски за зразком. Його мама лікар. ІВпр. 2. Зміни речення за зразком Впр. 3. Прочитай і відгадай роботу. Напиши. Впр. 4. Вибери і дай відповідь. Впр. 5.
Розділ: UNIT 4. ЗОВНІШНІСТЬ
UNIT 4. ЗОВНІШНІСТЬ УРОК 1 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Прочитай і розіграй. Впр. 3. Прочитай. Впр. 4. Погодься або не погодься. Впр. 5. Вибери і напиши. Опиши свою іграшку. УРОК 2 Впр. 1. Послухай і вкажи. Впр. 2. Доновни і скажи. Впр. 3. Прочитай. Впр.'4. Дай відповіді на запитання. Впр.5. Вибери і скажи. УРОК 3 Впр. 1. Впр. 2.Подивись на малюнки і скажи. Приклад: Впр. 3.Запитай і дай відповідь. І Впр. 5. Доповни і напиши. УРОК 4 Впр. 1 Впр. 2. Запитай і дай відповідь. Впр. 3. Впр. 4. Розкажи про свого однокласника (-цю) Впр. 5. Проектна робота. Зроби пл- І І кат. Опиши свого однокласника (-цю) УРОК 5 Впр. 1. Впр. 2. Прочитай. Впр. 2. Погодься чи непогодься. Впр. 3. Цоповни. Запитай і дай відповідь. Впр. 4. Дай відповіді на запитання. Впр. 5. Опиши свою маму чи тата. УРОК 6 Впр. 1. Вибери і доповни. Впр. 2. ІІрочитай і з'єднай. Впр. 4. Доповни і напиши про цих І людей. Впр. 5. Напиши короткий опис свого друга або родича. Time for fun - час розваг Впр. 1. Послухай і прочитай. Впр. 2. Прочитай запитання. Вибери і скажи. Впр. 3. Який твій рахунок?
Розділ: UNIT 5. СВЯТА
UNIT 5. СВЯТА Впр. 1. Послухай. Розстав за порядком малюнки. Впр. 2. , 'Послухай і прочитай. Впр. 3. Погодься чи не погодься. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Доповни речення. УРОК 2 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Послухайте, прочитайте і розіграйте. Впр. 3. Погодься чи не погодься. Впр. 4. Скажи. Впр.5. Напиши ці слова у правиль- ному порядку. УРОК 3 Впр. 1. Послухай і прочитай. Впр. 2. Прочитай і скажи за Енн. Впр. 3. Вибери і скажи. Що діти зазвичай роблять на вечірках Впр. 4.Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Напиши запрошення на свою вечірку до дня народження. УРОК 4 Впр. 1. Послухай і прочитай Впр. 2. Впр. 3. Погодься чи ні. Впр. 4. Запитай ідай відповідь. Впр. 5. Напиши про свій День народження. Заповни пропуски словами «завжди», «зазвичай». УРОК 5 Впр. 1. Послухай і з'єднай. Впр. 2. Впр. 3. Прочитай і розіграй діалог. Впр. 4.Прочитай. Впр. 5. Напиши про свої подарунки на День народження. УРОК 6 Впр. 1. Послухай, повтори і вивчи. Впр. 2. Прочитай. Впр. 3. Погодься чи ні. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Напиши 5 речень. УРОК 7 Впр. 1. І Послухай і прочитай Впр. 2. Доповни речення. Впр. 3. Запитай і дай відповідь. Впр. 4. Подивись і скажи Впр. 5. Доповни словами з впр. 4. УРОК 8 Впр. 1. Впр. 2. Подивись, послухай і прочитай. Впр. 3. Дай відповіді на запитання Впр. 4. Послухай і повтори. Впр. 5. Напиши 5 речень про Пас- ху. Використай слова «при- бирати, купувати, пекти, робити». УРОК 9 Впр. 1. 3'єднай малюнки з речення Впр. 2. Напиши заперечні речення Впр. 3. Склади запитання. Вживай do/does Впр. 4. Скажи, що ви можете робити иа вечірці. Впр. 5. Проектна робота. Зроби плакат про своє улюблене свято.
Розділ: UNIT 6. ВДОМА
UNIT 6. ВДОМА УРОК 1 Впр. 1.І І Послухай, прочитай і скажи. Впр. 2. Запитай і дай відповідь. Впр. 3. Послухай, прочитай і скажи Впр. 4. Погодься чи ні. Впр. 5. Напиши про свою вітальню. УРОК 2 Впр. 1. Послухай, прочитай і скажи. Впр. 2. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Дай відповіді на запитання. Впр. 3. Прочитай. УРОК 3 Впр. 1. Прочитай у групах. Впр. 3. Послухай. Подивись на план впр. 1. Знайди кімнати, що вони бачат Впр. 4. Подивись,прочитайідопов- ни. УРОК 4 Впр. 1. Поcлухай, повтори і проу меруй картинки. Впр. 2. Подивись і прочитай. Потім опиши малюнок. Впр. 3. Знайди 10 схованих слів. Подивись на малюнок впр. 2. Запитай і дай відповідь. Впр. 4. Прочитай і доповни. УРОК 5 Впр. 1. Подивись і скажи. Єкільки цих речей ти зможеш знайти? Впр. 2. Прочитай лист від Тома. Впр. 3. Поговори з Томом. Впр. 5. Напиши листа Тому. УРОК 6 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр.2. ~ Вибери і скажи. ' Впр.3. Доповни речення. Впр. 4. Прочитай і з'єднай. Впр. 5. Дай відповіді на запитання. УРОК 7 Впр. 1. Прочитай. Заповни пропус- ки словами Впр. 2. Погодься чи ні. Впр. 3. Оберіть правильний варіант. Напишіть. Впр. 4. Доповни діалог. Впр. 5. Дай відповіді на запитання.
Розділ: UNIT 7. ВІЛЬНИЙ ЧАС
UNIT 7. ВІЛЬНИЙ ЧАС УРОК 1 Впр. 1. Послухай і прочитай. Впр. 2. Послухай, повтори і з'єднай. Впр. 3. , 'Прочиай і розіграй. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Напиши 6 речень про свій ранок. ! УРОК 2 Впр. 1. ІІослухай, повтори і розіграй. Впр. 2. Послухай і скажb. Впр. 3. Покажи, запитай і дай відповідь. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Запиши ці речення. УРОК 3 Впр. 1. Послухай і прочитай. Впр. 2. Вибери, вкажи і прочитай. Внр. 3. Подивисьі і скажи. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Розкажи про день свого друга. УРОК 4 Впр. 1. ІІрочита і порівняй. Впр. 2. 3'єднай слова. Впр. 3. Утвори слова. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. УРОК 5 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Скажи. Впр. 3. Послухай і повтори. Впр. 4.Прочитай і доповни. Впр. 5. Скажи. Як проходить твій день? (Який твій день?) УРОК 6 Впр. 1. Подивись, прочитай і скажи Впр. 2. Подивись і скажи. Впр. 3. Запитай і дай відповідь. Впр. 4. Запитай і дай відповіді, виІ користовуючи малюнки впр. І 2. Впр. 5. Заповни пропуски. УРОК 7 Впр. 1. Подивись і знайди всі ці предмети на цій сторінці. Впр. 2.Прочитай і обери. Впр. 3. Подивись і скажи. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Складіть діалоги. Розіграйе їх. УРОК 8 Впр. 1. Послухай і прочитай. Впр. 2. Погодься чи ні. Впр. 3. Запитай і дай відповідь. Впр. 4. Розіграйте діалоги. Впр. 5. Вибери і доповни діалог. УРОК 9 Впр. 1. Вибери і доповни. Впр. 2. Запитай і дай відповідь Впр. 3. 'Впр.4. , 'Подивись на малюнки. За-питай і дай відповіді за зразІком. пр. 5. Проектна робота. Зроби постер (плакат) про свій робочий день (вихідний
Розділ: UNIT 8
UNIT 8 Урок 1 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Послухай і прочитай. Впр. 3. Вкажи і скажи. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр.5. Напиши доповідь. УРОК 2 Впр. 1. Послухай і повтори Впр. 2. Скажи. Впр. 3. Прочитай і порівняй. Впр. 4. а) Погодься чи ні. Впр. 5. Доповни і напиши. УРОК 3 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Прочитай і з'єднай. Впр. 3. Запитай і дай відповідь. Впр.4. Поговори зі своїм другом. Впр. 5. Напиши листа своєму другу. УРОК 4 Впр. 1. Послухай і прочитай. Про- нумеруйте малюнки. Впр. 2. Прочитай і з'єднай. Впр. 3. Запитай і дай відповіді. Викорнстовуй запитання впр. Впр. 4. Напиши. Розкажи про свій ~ день у селі. 'УРОК 5 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр.2.Послухай і прочитай. Впр.3. Прочитай знов і з'єднай. 'Впр.4. Працюйте в парах. Подивись, вкажи і скажи. Впр. 5. Запитай і дай відповідь. На- пиши. УРОК 6 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Послухай, прочитай, з'єднай. Впр. 3. Запитай і дай відповідь. Впр. 4. Послухай і повтори. Погово- ,' ри зі своїм другом. Впр. 5. Подивись на малюнки впр. ' 4. Доповніть і запишіть. УРОК 7 Впр. 1. І І Послухай і повтори. Впр. 2. Подивись, вкажи і скажи. Впр. 3. Прочитайте у групах. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Проектна робота. УРОК 8 Впр. 1. Подивись на малюнок і склади речення за зразком. Впр. 2. Вибери правильний варіант. Впр. 3. Послухай і прочитай. Впр. 4. Погодься чи ні. Впр. 5. Доповни, напиши і скажи. TIME FOR FUN