• Post Thumb

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:


Розділ: Урок 1
Урок 1 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Послухай і прочитай. Впр. 3. Вкажи і скажи. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр.5. Напиши доповідь.
Розділ: УРОК 2
УРОК 2 Впр. 1. Послухай і повтори Впр. 2. Скажи. Впр. 3. Прочитай і порівняй. Впр. 4. а) Погодься чи ні. Впр. 5. Доповни і напиши.
Розділ: УРОК 3
УРОК 3 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Прочитай і з'єднай. Впр. 3. Запитай і дай відповідь. Впр.4. Поговори зі своїм другом. Впр. 5. Напиши листа своєму другу.
Розділ: УРОК 4
УРОК 4 Впр. 1. Послухай і прочитай. Про- нумеруйте малюнки. Впр. 2. Прочитай і з'єднай. Впр. 3. Запитай і дай відповіді. Викорнстовуй запитання впр. Впр. 4. Напиши. Розкажи про свій ~ день у селі.
Розділ: 'УРОК 5
'УРОК 5 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр.2.Послухай і прочитай. Впр.3. Прочитай знов і з'єднай. 'Впр.4. Працюйте в парах. Подивись, вкажи і скажи. Впр. 5. Запитай і дай відповідь. На- пиши.
Розділ: УРОК 6
УРОК 6 Впр. 1. Послухай і повтори. Впр. 2. Послухай, прочитай, з'єднай. Впр. 3. Запитай і дай відповідь. Впр. 4. Послухай і повтори. Погово- ,' ри зі своїм другом. Впр. 5. Подивись на малюнки впр. ' 4. Доповніть і запишіть.
Розділ: УРОК 7
УРОК 7 Впр. 1. І І Послухай і повтори. Впр. 2. Подивись, вкажи і скажи. Впр. 3. Прочитайте у групах. Впр. 4. Запитай і дай відповідь. Впр. 5. Проектна робота.
Розділ: УРОК 8
УРОК 8 Впр. 1. Подивись на малюнок і склади речення за зразком. Впр. 2. Вибери правильний варіант. Впр. 3. Послухай і прочитай. Впр. 4. Погодься чи ні. Впр. 5. Доповни, напиши і скажи. TIME FOR FUN