• Post Thumb

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:

Завдання 4 Правило Правило Завдання 6 Завдання 7.Перший варіант Завдання 7. другий варіант Завдання 8 Завдання 9.1 Завдання 9.2 Завдання 10 Пояснення пояснення Завдання 11.1 Завдання 12.1 Завдання 13.1 Завдання 14 Завдання 15 Завдання 16.1 Завдання 16.2 Завдання 17.1 Завдання 17.2 Завдання 18.1 Завдання 19. Другий варіант

Розпізнання тексту ГДЗ що на зображені:

ІЗ.І. Такі побажання висловлювалися при народженні дітей. іх будова включає
звертання до Бога та прохання до нього, що висловлюється з певною метою: рости щасливими та здоровими. Часте такі побажання мали у своєму складі порівняння: щоб говорив, яь" по .юрях читав; щоб був багатий, ям земля, дужий, як вода та ін. Такі побажання висловлювалися від щирого серця, тому, звичайно ж, були є.моційпо забарвленими. У нашій місцевості існують численні паралелі до таких побажань.
ІІ. Дорога сестричкоІ Від щирого серця вітаю тебе із народженням первістка.
Боже вас благослови і матсрипими, і батьковими молитвами. Нехай Бог дасть твоєму сипочку щастя і здоров' я на многії літаІ
У даному вітанєп, яке мас урочистий характер, міститься прохання до Бога подарувати дитині щастя і здоров' я, висловлюється побажання благословення від батьків.
Функції иобажаєєьє ввічливості, рєшулятивна, функція впливу, звертальна, емоційно-скспресивна. 3 точки зору стилістики мовний етикет є понадстильовим явищем.