• Post Thumb

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:

Завдання 79.1 Завдання 83 Завдання 84.1 Пояснення. Завдання 84.2 Завдання 86.1 Завдання 87 Завдання 88. 1 .План Завдання 88.2. Варіант Б Завдання 88.3. Варіант В

Розпізнання тексту ГДЗ що на зображені:

86.1. А. 1. Власникам дозволено перепланування приміщення, якщо це не шкодить
іншим мешканцям і якщо є відповідне погодження правління. 2. Директором фабрики було обрано Семенчука В. П., в знаннях і досвіді якого ніхто не сумнівається. 3. Головний бухгалтер акціонерного товариства відповідає за вчасну виплату заробітної плати і зв тність, що подається у встановлені терміни.
4. За виявлені недоліки в оформленні платіжного доручення, які надалі повторюватися не будуть, просимо вибачення. 5. Головою правління може бути особа, обрана загальними зборами правління або призначена власником підприємства. 6. Вийшов черговий номер журналу, підписаний до друку Андрієм Волинцем, який призначений тимчасово виконуючим обов' язки головного редактора.
7. Головне, на що потрібно звернути увагу, це якість продукції.
Б. 1. Через те що інструкції не було, гуртківці робили по-своєму. 2. Завдяки тому, що нас підтримували вболівальники, ми виграли важливий матч. 3. Коли я граю в спортлото, мені часто щастить. 4. Нестеренко Валентина Карпівна, яка працюватиме вихователем дитячого садка, направляється на проходження медичної комісії. 5. У школі гарно все: і кабінети, і великий спортзал, і комп' ютерний клас, і вчителі. б. На жаль, жодний доповідач не дав, скільки-небудь конкретних рекомендацій, які можна було б з користю застосувати в повсякденній практиці.