• Post Thumb

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:

Ех. 1, р. 12 Ех. 2, р 12 Ex.5, p 13 Ех. 1, р. 14 Ex. 3, p. 15 Ех. 3, р. 16 Ех. 4, р. 16 Ех. 3, р. 17 Ех. 4, р. 17 Ех. 2, р. 18 Ех. 1, р. 19 Ех. 4, р. 19 Ex. 3, p. 22 Ех. 1, р. 23 Ех. 1, р. 24 Ех. 4, р. 24 Ех. 2, р. 25 Ех. 3, р,25 р. 26 Куточок культури Ех. 1, р. 27 Ех. 2, р. 28 Ех. 3, р. 28 Ех. 4, р. 29 Ех. 5, р. 29 р. 29. Test Yourself p. 30 Reading Corner Як було створено абетку

Розпізнання тексту ГДЗ що на зображені:

Ех. 1, р. 24
Англійська мова — мій улюблений предмет у школі. Ось чому я вивчаю
її не тільки під час уроку, але й після шкільних занять. У нашій школі є Англомовний дискусійний клуб і мій учитель англійської мови — його голова. У клубі існує багато груп (гуртків) за інтересами: драматичний гурток, гурток декламації, гурток перекладу, гурток дослідження країн, гурток друзів за листуванням, літературний гурток та інші. Кожен гурток зустрічається два рази на місяць. Учні з драматичного гуртка читають та грають п' єси англійських письменників. Члени гуртка декламації обговорюють англійську поезію, вивчають та декламують вірші. Перекладачі практикують уміння в усному та письмовому перекладі класичних та сучасних творів. Вони перекладають з англійської мови на свою рідну, а також з рідної мови на англійську. Друзі за листуванням спілкуються з дітьми, які розмовляють англійською, з інших країн світу. Вони обмі- нюються листами, електронною поштою, аудіо- та відеозаписами з їхньою участю. Учні з літературного гуртка читають та обговорюють англійську літературу, а також самі пробують писати. Я вЂ” учасник гуртка дослідження країн. Я вважаю, що це найцікавіший гурток у нашому клубі. У ньому ми вивчаємо все про англомовні країни, їхні звичаї та традиції. Я думаю, що це дуже корисно та цікаво. Один раз на рік клуб організовує у школі англійський тиждень. Кожен гурток готує газету. Протягом тижня відбуваються різні змагання та концерти. Кожен учень школи бере у цьому участь. І заключна подія — англійська вечірка — це найзахопливіша подія тижня. Кожен гурток представляє результати своєї роботи на цій вечірці. Зазвичай вона починається з учнів, які декламують вірші. Потім іде п' єса англійською мовою. Члени драматичного гуртка самостійно готують костюми, декорації, а також програмки. Члени гуртку перекладу перекладають усе для батьків. Друга частина вечірки включає пісні, жарти, загадки та цікаві змагання. Переможці зазвичай отримують призи. Усі в захваті.