• Post Thumb

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:

Я росту і розвиваюсь Про Юру і фізкультуру Здоров' я і хвороби Інфекційні хвороби Поясни прислів' я Порядок і дисципліна Розпорядок дня. Навчання і відпочинок Особиста гігієна. Гра «Так чи ні?» Поясни вислів Гра «Так чи ні?» Займайся фізкультурою Загартовуйся Твої права Твої обов' язки Культура спілкування Як ти спілкуєшся Будь обережним! Гра «Так чи ні?» Пам' ятка щодо перегляду телевізійних програм Пам' ятка щодо користування комп' ютером Пам' ятка щодо користування мобільннм телефоном Небезпечні ситуації в школі. План евакуації Основні правила, яких треба дотримуватися під час пожежі в школі Безпека на дорозі Як переходити дорогу. Перехрестя На відпочинку Літні та зимові розваги Гра «Так чи ні?» Перша допомога при травмах Смаки і захоплення Твої друзі Будь людяним Як прийняти рішення Алкоголь і здоров' я

Розпізнання тексту ГДЗ що на зображені:

Небезпечні ситуації
в школі. План евакуації 1. Небезпечні ситуації з ді- тьми в школі відбуваються найчастіше через порушення ними правил поведінки.
1) Не бігати по коридорах і сходах.
2) Не штовхатися.
3) Не ставити підніжок.
4) Не з' їжджати по перилах.
5) Не приносити до школи сторонніх предметів.
2. Під час пожежі треба діяти спокійно, без паніки. Щоб швидко та організовано вийти з палаючого приміщення, слід добре знати план евакуації.