• Post Thumb

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:

Я росту і розвиваюсь Про Юру і фізкультуру Здоров' я і хвороби Інфекційні хвороби Поясни прислів' я Порядок і дисципліна Розпорядок дня. Навчання і відпочинок Особиста гігієна. Гра «Так чи ні?» Поясни вислів Гра «Так чи ні?» Займайся фізкультурою Загартовуйся Твої права Твої обов' язки Культура спілкування Як ти спілкуєшся Будь обережним! Гра «Так чи ні?» Пам' ятка щодо перегляду телевізійних програм Пам' ятка щодо користування комп' ютером Пам' ятка щодо користування мобільннм телефоном Небезпечні ситуації в школі. План евакуації Основні правила, яких треба дотримуватися під час пожежі в школі Безпека на дорозі Як переходити дорогу. Перехрестя На відпочинку Літні та зимові розваги Гра «Так чи ні?» Перша допомога при травмах Смаки і захоплення Твої друзі Будь людяним Як прийняти рішення Алкоголь і здоров' я

Розпізнання тексту ГДЗ що на зображені:

Твої обов' язки
1. Обов' язки, які учні повинні виконувати в школі.
1) Старанно вчитися.
2) Дотримуватися правил розпорядку школи.
3) Виконувати класні і шкільні доручення.
2. Обов' язки вдома.
1) Піклуватися про членів своєї родини.
2) Допомагати старшим.
3) Доглядати за молодшими і слабшими.
4) Підтримувати чистоту ,' і порядок на робочому місці.
3. Сім' я, в якій панують ~ любов, повага„злагода сприІ
У
є яє здоров ю всіх членів роди- ~ ни. У сучасній сім' ї не можна
ділити обов' язки на чоловічі і жіночі. Потрібно, щоб кожен виконував посильну роботу. В сім' ї, де правильно розподілено обов*язки, панують злагода і добробут. Кожен виконує свої обов' язки і має час для відпочинку. Спільне сімейне дозвілля сприяє теплим і дружнім стосункам.
4. Якби люди припинили виконувати свої обов' язки, світ змінився б не на краще.
Держава, мабуть, не пі- клувалась би про здоров' я ді- тей, не було б Закону Украї- ни «Про охорону дитинства», батьки не піклувалися би про своїх дітей, а діти недоглядали своїх стареньких батьків.