• Post Thumb

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:

Я росту і розвиваюсь Про Юру і фізкультуру Здоров' я і хвороби Інфекційні хвороби Поясни прислів' я Порядок і дисципліна Розпорядок дня. Навчання і відпочинок Особиста гігієна. Гра «Так чи ні?» Поясни вислів Гра «Так чи ні?» Займайся фізкультурою Загартовуйся Твої права Твої обов' язки Культура спілкування Як ти спілкуєшся Будь обережним! Гра «Так чи ні?» Пам' ятка щодо перегляду телевізійних програм Пам' ятка щодо користування комп' ютером Пам' ятка щодо користування мобільннм телефоном Небезпечні ситуації в школі. План евакуації Основні правила, яких треба дотримуватися під час пожежі в школі Безпека на дорозі Як переходити дорогу. Перехрестя На відпочинку Літні та зимові розваги Гра «Так чи ні?» Перша допомога при травмах Смаки і захоплення Твої друзі Будь людяним Як прийняти рішення Алкоголь і здоров' я

Розпізнання тексту ГДЗ що на зображені:

Займайся фізкультурою
Поясни прислів' я
Чим більше людина рухається, тим більше зміцнює своє здоров' я.
Хто кожного дня робить зарядку, займається фізкультурою, той забезпечує собі повноцінний ріст і розвиток, сприяє зміцненню здоров' я, запобігає хворобам.
1. Щоб бути здоровим, спритним, фізично вправним, треба щодня займатися фізкультурою і щодня виконувати фізичні вправи: під час ранкової гімнастики, на
уроках фізкультури, на перерві, під час спортивних змагань, у походах, на прогулянці.
3. На першому і третьому малюнках зображені діти, які дружать з фізкультурою. Діти влітку загартовуються, купаючись у ставку. Вода злегка масажує шкіру, м'язи. Тіло стає гнучким і сильним. Катаючись з гори на лижах, також діти загартовуються, дихають чистим повітрям.
На другому малюнку зображена дівчинка, яка не стежить за своїм здоров' ям. Вона не встаючи з ліжка вранці їсть, лежачи читає книги, що дуже шкодить здоров' ю; Хлопчик теж не дбає про здоров' я. Він сидить у кімнаті, цілий день слухає музику, замість прогулянки на свіжому повітрі.
Якщо людина мало рухається, не перебуває на свіжому повітрі, то стає млявою, слабкою, часто хворіє.