• Post Thumb

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:

Зустріч 1 Зустріч 2 Зустріч 3 Зустріч 4 Зустріч 6 Зустріч 8 Зустріч 9 Зустріч 10 Зустріч 11 Зустріч 12 Зустріч 13 Зустріч 15 Зустріч 18 Зустріч 19 Зустріч 22 Зустріч 23 Зустріч 24 Зустріч 25 Зустріч 26 Зустріч 27 Зустріч 29 Зустріч 30 Зустріч 31 Зустріч 32 Зустріч 33 Зустріч 34 Зустріч 35 Зустріч 36 Зустріч 38 Зустріч 40 Зустріч 42 Зустріч 43 Зустріч 44 Зустріч 45 Зустріч 46 Зустріч 47 Зустріч 48 Зустріч 49 Зустріч 51 Зустріч 52 Зустріч 53 Зустріч 54 Зустріч 55 Зустріч 57 Зустріч 59 Зустріч 61 Зустріч 62 Зустріч 63

Розпізнання тексту ГДЗ що на зображені:

Зустріч 9
Д'оведи, що вода у природi одн оча сно 1сн ує у трьох станах. Розкажи казку про пригоди ХЇрапельки води.
Вода — справжнє диво природи, це рідина без запаху, кольору і смаку. Більшу частину поверхні Землі займає вода. Вона знаходиться в океанах і морях, річках і озерах, під землею — це рідкий стан води. У повітрі також є вода — це газоподібний стан води. Більшу частину нашого тіла також становить вода. Вона входить до складу крові. Вода потрібна організму для виведення шкідливих речовин. Вона необхідна всім живим істотам.
У рі дкому стані вода набуває форми предмета, в який вона налита, а в гизоподібпому стані розчиняється у повітрі. Сніг і лід — це вода у твердому стані.
Казка про пригоди
Крапельки води
У тридесятому царстві, в придворній річці Ласкавій жила собі поживала маленька крапелька Соломія. Хоча і жила Крапелька на глибин1, але більш за все на світі любила милуватися сонечком: крізь товщу води воно було тепле та ласкаве. І ось одного теплого сонячного дня вона вирішила, що обов'язково сьогодні повинна познайомитися з ним. Соломія попливла нагору назустріч сонечку. Дорога була довгою та складною, але Крапелька не помі- чала атоми і того, що вода ставала все гарячішою і гарячішою. І ось нарешті вона дібралась до поверхні. води, і тільки хотіла зрадіти, як промінець сонця шдхопив її та поніс високо в небо, все вище і вище, все далі і далі від річки Ласкавої. Крапелька ніколи так далеко не подорожувала. Вона все летіла і летіла до сонечка. Нарешті вона залетіла на хмарку, де було багато таких же крапельок, як вона.. Соломія швидко подружилася зі всіма крапельками, які жили на хмар-
ці. Але раптом хмарка нашо1 Крапельки зіткнулася з іншою хмаркою. І від сильного поштовху м1льйон крапельок посипався на землю. І наша Крапелька разом з ними, Вона летіла так швидко, що аж від страху заплющила оч1. Відкрила 1х тоді, коли зрозуміла... о чудо1 Вона вдома1 У ніжних та ласкавих обіймах улюбленої річки Ласкавої.