• Post Thumb

Порадити ГДЗ у спільнотах:

Виберіть наступне рішення:

Впр.1с.19 Впр.3с.19 Впр.4с.20 Впр.5с.21

Розпізнання тексту ГДЗ що на зображені:

Впр. 3. с. 19, Прочитайте текст.
Мій друг
Це мій друг. Його звуть Тарас Іванчук. Йому 12 років. Тарас школяр. Його родина живе в Україні. Вони живуть у Києві, на вул. Кобзаря, 3. Їх родина невелика. Його батька звуть Григорій Михайлович. Йому 43 років. Він інженер і працює на фірмі ЗАЗ вЂ” І)АЕ%00. Маму Тараса звуть Галина Миколаївна. Ій 41 рік. Вена вчителька й працює у школі Хя 93. У Тараса є брат. Його звуть Дмитро. Йому 18 років. Дмитро студент. Він навчається у Києві в університеті ім. Т. Шевченка. У Тараса є сестра. Ії звуть Оленка. Ій 5 років. У Тараса є бабуся й дід. Вони живуть у селі. Їхнє село називається Круглик. Дідусеві Миколі 67 років. Бабусі Ользі 63 роки. Дідусь і бабуся не працюють. Вони пенсюнери. У них є господарство. Іхнє господарство велике.
У Тараса є дядько й тітка. Дядько Іван зі своєю родиною живуть у Полтаві. Він водій. Його дружина Оксана — бібліотекар. Їхні діти Ігор і Сашко школярі.
Тітка Ніна і її родина живуть у селі Соснівка. Тітка Ніна і її чоловік Петро селяни. Іхній син Макар студент. Він навчається в Університеті в Харкові.